Giovanni Manna, mies, jonka De Laurentiis valitsi Napolin seuraksi väistämättömään uudelleen perustamiseen Scudetton jälkeisen katastrofaalisen kauden jälkeen, ei ollut Stadio Olimpico Grande Torinossa. Ei, hän ei osallistunut lauantaina Toron kanssa pelattuun derbyyn Juventuksen managerina, Juventus jalkapallo pelipaidat ja hänen poissaolonsa Bianconerin ja Azzurrin piireissä aiheutti enemmän meteliä kuin maalia.

Myös siksi, että ottelu päättyi 0-0, herran tähden. Merkki kuitenkin. Askel, silta siihen tulevaisuuteen, jota Manna alkaa rakentaa yhdessä Adlin kanssa odottaessaan, että presidentti purkaa kevään toisen tärkeän solmun: valmentajan.

Giovanni Manna, mies, jonka De Laurentiis on valinnut Napolin seuraksi väistämättömään uudelleen perustamiseen Scudetton jälkeisen katastrofaalisen kauden valossa, ei ollut Stadio Olimpico Grande Torinossa. Ei, hän ei osallistunut lauantaina Toron kanssa pelattuun derbyyn Juventuksen managerina, ja hänen poissaolonsa Bianconerin ja Azzurrin piireissä aiheutti enemmän meteliä kuin maalia. Myös siksi, että ottelu päättyi 0-0, herran tähden. Merkki kuitenkin. Askel, silta siihen tulevaisuuteen, jota Manna alkaa rakentaa yhdessä Adlin kanssa odottaessaan, että presidentti purkaa kevään toisen tärkeän solmun: valmentajan.

Napoli, metsästää Osimhenin perillistä

Myös pelaajarintamalla on liikettä. Alkaen keskushyökkääjän valinnasta, joka ottaa vastaan yhden kaikkien aikojen terävimpiin ja päättäväisimpiin kuuluvan hyökkääjän perinnön: Victor Osimhen lähtee PSG jalkapallo pelipaidat ja Chelsea jonottavat kaikkien edelle, tässä järjestyksessä – ja tulevaisuuteen alkavat hahmottua selkeät siluetit Lillen kanadalaisesta keskushyökkääjästä Jonathan Davidista, 24, joka on ollut suosiossa jo reilun vuoden ajan, ja meksikolaisesta Feyenoordista tulleesta Santiago Gimenezistä, 23, joka myös kiusaa Valioliigaa. Määriteltävä on Simeonen asema, Cholito, joka on tänä vuonna liian paljon sivussa ammattilaiselle, jolla on jalkapallo suonissaan: ymmärrettävää, hänen on ymmärrettävä ja pelattava jatkuvammin.

Halvat Jalkapallo

Napoli, muiden osastojen markkinat

Uudelleen perustaminen, sanoimme, tulee olemaan merkittävä, radikaali: juuri nyt De Laurentiisin ajatus on muuttaa melko paljon, kaikilla osastoilla. Maalista hyökkäykseen, keskikentän kautta kulkemiseen. Jossa Lewis Fergusonin, Bolognan skotin, loukkaantuminen oli varmasti huomattava takaisku: hän on tavoite, katsotaan. Suosikkinimi on kuitenkin ollut 21-vuotias Georgiy Sudakov, Ukrainan jalkapallon uusi tähti tammikuusta lähtien: Shakhtar tarjosi 40 miljoonaa ja kieltäytyi sitten, mutta se ei ole loppu. Puolustuksessa Alessandro Buongiorno, 24-vuotias, jo talvella haettu Torinon keskushyökkääjä, joka on koonnut kasaan nipun valmiiksi palkattuja pelaajia: Inter, Milan, Napoli jalkapallo pelipaidat . Ja kesä sitten Gasperinin Atalanta: se oli tehty sopimus, mutta se kariutui viimeisessä mutkassa.

Keskuspuolustajista, jotka saapuvat pareittain joukkue-markkina-ajatuksen mukaan, myös nimet Lucas Martinez Quarta, 27-vuotias, Fiorentinasta, ja espanjalainen Mario Hermoso, 28-vuotias, Atleticosta nollilla lähtevä (korkeat tosin vaatimukset). Ja taas: Jean-Clair Todibo, 24-vuotias, ranskalainen Nizzasta, jota on jahdattu jo aiemmin useita kertoja. Töitä on ja tulee olemaan. Ja miten. Ja mestaruus ei ole vielä ohi: Eurooppa, vaikka lohdutus, voisi olla kortti pelata.