Barcelona yhdistettiin ensimmäisen kerran Real Betisin keskikenttäpelaajaan Guido Rodrigueziin noin 18 kuukautta sitten, ja sopimusta on ehdotettu siitä lähtien. Kun Halvat Barcelona jalkapallopaidat etsii keskikenttäpelaajaa hänen paikalleen ja kun argentiinalaisen sopimus päättyy kesällä, siinä voisi vihdoin olla järkeä.

Betis on pitänyt kiinni siitä, että he ovat avoimia pitämään Rodriguezin kuukausia kestäneiden neuvottelujen jälkeen, mutta kuulemma vetivät alkuperäisen uusintatarjouksensa hänestä pois sen jälkeen, kun Johnny Cardoso, heidän pitkäaikainen korvaajansa, oli vakuuttunut. Rodriguez on kuitenkin ilmaissut halunsa jäädä Sevillaan, ja Betis on valmis neuvottelemaan myös uudelleen.

Jalkapallopaita Kauppa

 

Hänen halunsa näyttää siltä, että se testataan. Halvat Napoli jalkapallo pelipaidat on tiettävästi kiinnostunut hänestä mahdollisena korvaajana Stanislav Lobotkalle, jos slovakialainen siirtyy eteenpäin, kun taas MD:n mukaan Barcelona tarkastelee häntä jälleen kerran vakavasti vaihtoehtona. Evertonin Amadou Onana on heidän ykkösvaihtoehtonsa, ja Barcelona jalkapallopaita naisten on halunnut nähdä, saisivatko he tehtyä sopimuksen senegalilaisesta, kun Rodriguezille tarjottiin sopimusta muutama kuukausi sitten. Koska Onanan kauppa näyttää kuitenkin kaukaiselta, Rodriguez on Barcelonan rekrytointiosastolla vauhdissa, sillä hän on vaihtoehto pitopelaajan rooliin.

On odotettavissa, että Oriol Romeu pyytää siirtoa tänä kesänä, ja Barcelona haluaa pitää Andreas Christensenin vaihtoehtona sekä keskikentälle että puolustukseen viime kuukausien hyvien esitysten jälkeen.

Vaikka on ymmärrettävää, että Decolla on muita vaihtoehtoja korkeammalla hänen listallaan tälle paikalle, Rodriguezin myöhästyminen voi tulla heille kalliiksi, jos se antaa muille joukkueille mahdollisuuden tarjota korkeampaa palkkaa ja myydä hänet kesän suunnitelmissaan. Yhtä lailla Rodriguez on asettunut perheensä kanssa Sevillaan, ja hän voisi päättää jäädä Benito Villamariniin, jos hän kokee olevansa viimeinen vaihtoehto muualla.